TE HUUR: Bedrijfsruimte vanaf 200 m² tot 770 m².


Algemeen
Bedrijvencentrum de Klomp op bedrijventerrein “Gadering heeft verschillende ruimtes met multifunctionele en representatieve mogelijkheden beschikbaar. Pand en verhuurder bieden grote flexibiliteit voor specifieke wensen, zoals het verbinden van verschillende ruimtes, of het realiseren van een entresolvloer om de oppervlakte van de bedrijfsruimte te verdubbelen. Door de goede voorzieningen en turn-key oplevering zijn de units zeer gewild.

Bereikbaarheid
De ligging van de Klomp is uitstekend te noemen; het ligt op korte afstand van de Nieuwe Langeweg en aan de A-15. Door deze strategische plek is er een goede aansluiting op de A-4 naar de A-20 en naar de A-29 en de A-16. Tevens bevindt er zich op het bedrijventerrein een pendelbus die u of uw personeel naar het nabij gelegen metrostation Tussenwater kan brengen.

Vloeroppervlak beschikbaar
Kantoorruimte vanaf 52.5 m² tot 328.5 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1ste verdieping bij de meeste kantoren is archiefruimte aanwezig op de 2de etage. Bedrijfsruimte vanaf 200 m² tot 770 m² in sommige units bevindt zich een entresol waardoor de oppervlakte van de unit verdubbeld.

Huurprijs
De huurprijs is afhankelijk van de unit en het aantal huurjaren. Prijs is te vermeerderen met het aantal parkeerplaatsen, levering van diensten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Levering van Diensten
€ 125,-/€ 150,- per maand afhankelijk van de grote van de unit. Deze kosten zijn voor het vastrecht, servicekosten overhead deur, jaarlijkse CV en brandblusapparatuur controle. Daarnaast worden de variabele meterstanden per kwartaal doorbelast.

Parkeren
Iedere unit wordt verhuurd met de bijbehorende aantal parkeer plaatsten á € 350,- per jaar. Afhankelijk van de behoefte kan het aantal uitgebreid worden.

Bouwaard en constructie
Staalconstructie met geïsoleerde betonnenplaten- en kunststof kozijnen, gemetselde gevel ter hoogte van de kantoorruimte.

Opleveringsniveau en voorzieningen bedrijfsruimte
- 120 ampère aanwezig
- Vloeistofdichte vloer, keuring noodzakelijk i.v.m. certificaat
- 2,5 ton per m²

Huuringangsdatum
Per direct. Huurperiode van minimaal 1 jaar.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur exclusief servicekosten en omzetbelasting.